Imate problema s buđenjem? Ova će vas budilica sigurno probuditi

Imate problema s buđenjem? Ova će vas budilica sigurno probuditi

Screenshot: YouTube

DOBRA vijest za sve one koji imaju problema sa spavanjem, stiže u obliku neobičnog izuma koji budi svoje korisnike na prilično radikalan način – eksplozijom.

Budilica u obliku bombe dizajnirana je poput prave eksplozivne naprave, pa tako svojoj "žrtvi" prije buđenja ostavlja svega desetak sekundi za deaktivaciju. Ukoliko "žrtva" zakasni, bomba simulira zvuk eksplozije koji će probuditi i najokorjelije spavače. Cijeli koncept osmislio je dizajner Michael Krumpus, a inspiracija su mu, kaže, bili mnogi Hollywoodski filmovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doista ne znam ništa o tome kako prava bomba izgleda, no u filmovima se uvijek pojavljuje u obliku dinamita svezanog trakom, gomilom žica i crvenim digitalnim satom. Činilo mi se da je sat s odbrojavanjem detonacije koju možete prekinuti ukoliko presiječete pravu žicu, prilično dobra i zabavna ideja", naglasio je Krumpus. Ova "bomba" toliko je realistična, da je Michael na svojoj web stranici objavio kako se ipak radi samo o satu, odnosno, budilici.

"Dragi Federalni Agenti i ostali provoditelji zakona, ovo je samo sat. On nije ništa opasniji od ostalih satova. Stoga, ako ste FBI, CIA, ATF ili Interpol, znajte da sam na vašoj strani. Znači, razumjeli smo se?", napisao je Krumpus.

Također, potencijalne kupce upozorio je da ovu budilicu ne odnose izvan kuće, jer će ta njihova radnja vjerojatno biti pogrešno shvaćena. Cijena ovog sata jest oko 40 dolara, a može ga se kupiti preko Krumpusove web stranice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara