Index nagrađuje: Pogledajte Balaševićev "Kalendar mog djetinjstva" u Koprivnici

Index nagrađuje: Pogledajte Balaševićev "Kalendar mog djetinjstva" u Koprivnici

Foto: Petar Kurschner

DOLAZAK Đorđa Balaševića u Koprivnicu sve je bliže - fanovi odbrojavaju dane i sate.

Posljednju izvedbu "Kalendara mog djetinjstva", u ovom obliku, imat će priliku vidjeti publika u Koprivnici u subotu, 9. lipnja.  Sve je spremno, a publika i autor nestrpljivo očekuju susret u dvorani koja će za ovu prigodu "obući kazališno ruho".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Popularni Đole će, svojoj vjernoj publici, podariti višesatni program u kojem će se naći mjesta za njegove velike glazbene uspješnice, ali i za izuzetno duhovito pripovijedanje - "listanje kalendara" jednog posebnog djetinjstva. Posebnog, a opet tako prepoznatljivog i - našeg. I to po posljednji put. Tako je ovo posljednja prilika da njegovi fanovi, zajedno sa omiljenim autorom, podijele posebnu atmosferu koju nosi ovaj program. A onaj tko ga je jednom doživio, taj ga dugo pamti.

Ulaz za publiku će biti otvoren od 20 sati, a početak programa je u 21 sat.

Ulaznice se mogu pronaći još samo na prodajnom mjestu Šareni dućan u Koprivnici. Ima ih jako malo, a Index će ulaznicama nagraditi šest najsretnijih čitatelja. Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen "Kalendar mog djetinjstva" s vašim osobnim podacima na adresu index.nagrada@gmail.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara