Index te vodi na seminar Krav Mage: Obrani se od napada u noćnim klubovima

Index te vodi na seminar Krav Mage: Obrani se od napada u noćnim klubovima

Foto: Press

NAJBOLJI europski stručnjak za Krav Magu u Zagrebu će održati seminar obrane od napada u noćnim klubovima.

KRAV MAGA Hrvatska najavljuje seminar izraelskog sustava samoobrane, na kojem će prezentaciju obrambenih tehnika i taktičkog postupanja u slučaju nasilne situacije ili fizičkog napada u noćnom izlasku u zatvorenim prostorima demonstrirati Tommy Blom, najviše rangirani stručnjak za Krav Magu u Europi, koji dolazi iz Švedske.

Demonstracija "Dirty dancing" održat će se u subotu, 8. prosinca, od 14 do 17 sati, u IN baru, Jarunska 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tommy Blom je dio organizacije Krav Maga Global i tehnikama izraelske borilačke vještine podučava policajce, vojnike i specijalne postrojbe diljem svijeta. Uz to što je stručnjak za Krav Magu, Blom se bavi life coachingom i natječe se u MMA-u. Kako postupiti u slučaju napada više napadača? Što uraditi u slučaju kada se moram umiješati u fizički sukob da bih obranio nekog svog? Što napraviti u gužvi gdje mi je vid smanjen, a glazba glasna? Odgovor na ova i mnoga druga pitanja iz realnih situacija dat će Tommy Blom.Svi zainteresirani koji bi željeli biti sudionici seminara, steći barem osnovnu razinu poznavanja samoobrane ili doseći  naprednije poznavanje Krav Mage, mogu se javiti na info@krav-maga.hr ili na brojeve 091/5805 160 i 091/3333 003.

Krav Maga Hrvatska dio je priznate organizacije izraelskog sustava samoobrane na svjetskoj razini Krav Maga Global. Osim u glavnom gradu Republike Hrvatske, Krav Maga Hrvatska ima podružnice u Osijeku, Zadru, Splitu, Rijeci i Karlovcu. Krav Maga je moderna vještina samoobrane koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada, a njen tvorac je Imi Lichtenfeld.

Index.hr 10 čitatelja nagrađuje besplatnim seminarom Krav Mage kojeg će održati najbolji europski stručnjak Tommy Blom. Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Krav Maga" na index.nagrada@gmail.com i 10 najbržih osvaja nagradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara