Index vas vodi na nastup Jimmyja Carra

Index vas vodi na nastup Jimmyja Carra

Foto: Press

JIMMY CARR vrtoglava je zvijezda britanske stand up komičarske scene i jedan od najpopularnijih i najtraženijih voditelja/gostiju otočke televizije.

U karijeri koja traje od 2000. godine objavio je osam DVD bestsellera, rasprodao bezbrojne dvorane i arene, a triput je nastupao ispred kraljevske obitelji. Natječući se u superlativima kojima ga opisuju svojim čitateljima, britanski novinari svoju publiku najčešće upozoravaju da pristojnost, moral i dobar ukus ostave kod kuće. Carrovi nastupi traju gotovo dva sata. Za svaku turneju napiše više od tisuću viceva, šala i opservacija. Mrtvo-ozbiljnog lica i obučen u odijelo napada sva vaša osjetila, izvrsno se nosi sa svakom upadicom iz publike, a kada prasne u smijeh - zvuk je to kojega nećete zaboraviti i svakako je Carrov trademark.

Ne libi se šala o seksu, lošeg ukusa, igra se s predrasudama i brojnim tabuima te temama kojima drugi komičari ne žele ni primirisati. Njegova dosljedna destrukcija i ismijavanje političke korektnosti ponekad odlaze u drugu krajnost - rekli bi neki vulgarnost. Ipak, većinu njegovih one-linera čini svakodnevica promatrana drugačijim, Carrovim naočalama.

Carr i njegov crni humor u Zagreb stižu 12. svibnja. Velika dvorana Vatroslava Lisinskog gotovo je rasprodana.

Neke od Carrovih šala:

Mrzim one e-mailove koji vam nude sredstvo za povećanje penisa. Neki dan sam ih dobio deset. Osam od moje djevojke. Ali ona dva od mame su me zaista zaboljela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki dan sam vidio u Guardianu poziv za uplatu za jednu humanitarnu udrugu. Pisalo je: "Mala Zuki mora hodati 20 kilometara dnevno da dođe do vode." I nisam mogao ne pomisliti: "Hm, stvarno bi morala krenuti...".

Posljednja želja moga oca bila je da bude okružen obitelji. Ne mogu si pomoći da ne zaključim da bi mu bolje bilo da je bio okružen bocama kisika.

Bacanje kiseline je pogrešno... u očima nekih ljudi.

Britanski znanstvenici utvrdili su da cigarete mogu naštetiti vašoj djeci. OK, onda - koristite pepeljaru. 

Index vam poklanja dva puta po dvije ulaznice za nastup Jimmyja Carra u Lisinskom! Za sudjelovanje u nagradnoj igri trebate samo poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Jimmy Carr" na index.nagrada@gmail.com i požuriti jer najbrži osvajaju nagrade. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara