Indexova Miss Bikini Kristina Bralo postala model godine

Indexova Miss Bikini Kristina Bralo postala model godine

Foto: JM Photography

NA NEDAVNO održanom strukovnom izboru modela godine u organizaciji Sanje Bjedov i Tamare Roglić, među djevojkama se našla i pobjednica natjecanja Index Miss bikini 2012., Kristina Bralo.

Međutim, Kristina nije samo sudjelovala već postala i ženski model godine, a to joj je već druga titula koju je ove godine osvojila. Muški je model godine Antonio Škare, a kao foto model godine izabrana je Lucija Čular.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Porazgovarali smo s Kristinom o tome kako se osjeća zbog brojnih titula i što je očekuje u narednoj godini."Zaista nisam ništa očekivala jer ovo je nešto što obožavam od malih nogu. Prijavila sam se na Index Miss bikini i to mi je bilo prvo natjecanje u životu. Iznenadila sam se pobjedom jer to stvarno nisam očekivala. Zatim je uslijedio i izbor za Model godine i tu sam pobijedila", rekla je za Index studentica ACMT-a kojoj je ove godine zaista krenulo, a najavila je i da sljedeće godine od nje možemo očekivati zanimljiva sudjelovanja.

"Iduće godine pojavit ću se na izboru za Kraljicu Hrvatske koji će se najvjerojatnije održati u petom mjesecu, a ove godine čeka me još jedna božićna revija", dodala je Kristina koja se uz sve ostalo bavi i plesom i pjevanjem.

Show je vodila manekenka Tina Katanić, a za zabavu su se pobrinule domaće glazbene zvijezde Žanamari Lalić, Leo i Danijel Popović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara