Ines Bojanić je nova umjetnička voditeljica kazališta u Velikoj Gorici

Ines Bojanić je nova umjetnička voditeljica kazališta u Velikoj Gorici

Foto: Borna Čavrag/Index

POZNATA hrvatska glumica, Ines Bojanić nova je umjetnička voditeljica Scene Gorica Pučkog otvorenog učilišta. Posao je to kojim joj se kaže otvaraju nove mogućnosti.

"Svaki kazališni čovjek nosi svoje kazalište i neku svoju viziju kazališta u sebi. Ja isto mislim izrealizirati neke svoje vizije ovdje", ispričala je Bojanić i otkrila koje su to vizije.

"Nova scena koja bi uključivala nove ljude. Imamo novog čovjeka u produkciji, radimo koprodukcije s Exitom, a sljedeće godine ulazimo u koprodukcije s nekim drugim teatrima da bi se tako mogli malo više plasirati po Hrvatskoj. Glavni cilj mi je privući velikogoričku publiku do koje mi je jako stalo", rekla je Bojanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radi se i nova predstava koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

"Sljedeći mjesec postavljamo novu premijeru koju je režirao Rene Medvešek. Predstava se zove 'Kreket', a radimo ju u koprodukciji s Exit teatrom"

Ines Bojanić široj je javnosti poznata po svojoj ulozi frizerke Mare u hrvatskoj sapunici Ljubav u zaleđu, a glumom se bavi već dugi niz godina. Iako je gluma je njezin poziv, novi posao omogućava joj da upozna i drugu stranu kazališta.

"Sa strane produkcije, s neke papirološke strane tako da mogu i s jedne i s druge strane vidjeti kako funkcionira kazalište. Evo, mogu se 'širiti na sve strane'. Imam široki spektar uvida u kazalište", objašnjava Bojanić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara