Ingrid Antičević Marinović nekoć nas je uvjeravala da će nova dizala ubrzati rad državne uprave

Ingrid Antičević Marinović nekoć nas je uvjeravala da će nova dizala ubrzati rad državne uprave

Screenshot: HRT/Index

POSLJEDNJIH dana Ingrid Antičević Marinović dosegla je vlastiti vrhunac pojavljivanja u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nažalost, razlog tomu nisu bili poslovni uspjesi kao što bi ona to vjerojatno priželjkivala, već govor pred Europskim parlamentom koji je nju i njezin "ruski" engleski vinuo u neslućene "zvjezdane" visine. U proteklom tjednu to je definitivno bila glavna vijest u svim medijima, "shareovi" na društvenim mrežama još uvijek ne jenjavaju, a u Ingridinu su obranu stali i neki kolege.

Ona je na to sve skupa poručila da "engleski uči od malih nogu" i da joj "nije jasno zašto je na meti", a takav "nesuvisao" odgovor bio je sasvim dovoljan da potakne naše čitatelje da se prisjete njezinih ranijih gafova, odnosno, u ovom je slučaju naglasak ipak na - nelogičnostima.

Naime, davne 2003. godine, kad je Antičević Marinović još obnašala dužnost ministrice pravosuđa, uprave i lokalne samouprave, odlučila je osobno nazočiti "otvorenju" nakon renoviranja dizala u zgradi državne uprave u Varaždinu, a javnost se tada pitala što je toliko bitno u tom činu da ministrica mora vrijeme gubiti na takve, naizgled trivijalne, zadatke. Prisjetite se što je tad odgovorila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara