Iskoristili paniku: Lažni zombi napada ljude u Miamiju

Iskoristili paniku: Lažni zombi napada ljude u Miamiju

Screenshot: YouToube

STRAH od zombi apokalipse koji je u posljednjih nekoliko tjedana potpuno izmakao kontroli. Medijska histerija oko nemrtvih nije se stišala, pa je nedavno reagirao i Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti izjavivši kako zombiji jednostavno - ne postoje.

Ipak, zombi ludilo dobilo je i svoju humorističnu stranu i to u obliku videa iz Miamija koji je ovih dana počeo kružiti internetom. Video prikazuje mladića koji trči unaokolo u krvavoj majici i plaši ljude pretvarajući se da je zombi.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je zamisao dvojice mladića odgovornih za ove snimke bila samo dobra zezancija, njihov je video izazvao mnoge negativne kritike i to prvenstveno zbog slučaja kanibalizma u kojem je mladić Rudy Eugene, pod utjecajem LSD-a, prošli tjedan napao Ronalda Poppoa, prebio ga i zatim mu pojeo lice.

Mnogi su ljudi, vidjevši snimke lažnog zombija, ustvrdili kako mladić može biti sretan što ga netko nije upucao. A da je njegov pothvat doista bio opasan, osjetio je i na svojoj koži kad je grupa ljudi na koju je nasrnuo pred kraj filmića, počela loviti njega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara