Iskrena priznanja o gubitku nevinosti: On me nesigurno bockao, a ja udarila glavu na kamen

Iskrena priznanja o gubitku nevinosti: On me nesigurno bockao, a ja udarila glavu na kamen

Foto: Shutterstock

ODRASTAMO vjerujući u priče kako je prvi seks iznimno romantičan.

Naravno, to nije uvijek tako. Grupa mladih u kasnim '20-ima povjerila je priče o svom prvom seksualnog iskustvu Metrou i one ipak nisu romantične.

1. "Imala sam 15 godina. Bili smo zajedno šest mjeseci. Ja sam bila skoro potpuno odjevena, a on je nosio moju pašminu. U tom trenutku činilo mi se posebno. Poslije sam saznala da me varao."

2. "Bilo mi je 15 godina. Jedan dan nakon škole nagurali smo njegovu komodu na vrata sobe kako nas njegova mama ne bi smetala. Čitala sam da s vremenom seks postaje bolji pa nisam bila razočarana s dvije minute blage neugode koja je uslijedila. Došla sam doma, mama me je pogledala i odmah je sve znala."

3. "Bilo je to na kućnoj zabavi naših frendova, u njihovoj sobi za goste. Sjećam se da su dva tipa sjedila ispred sobe i jela pizzu. Romantično."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. "Izgubila sam nevinost u polju, na krevetu od kopriva, kad mi je bilo 15 godina. Elegantno".

5. "Na plaži. Neka cura iz Njemačke. Nemam pojma kako se zvala."

6. "Imala sam 16 godina. Bilo smo zaljubljeni. Bilo je Valentinovo. Kupio mi je nakit i cvijeće, ispekao tortice i išao sa mnom u kino. Poslije smo došli doma. Nije mu se dizao."

7. "Čuvala sam klince kod svoje susjede. Moj dečko je došao kako bi mi pomogao s njima i na kraju smo se poseksali na kauču. Nabio je glavu na neku plastičnu dječju igračku. I nije bilo nešto posebno čudno. Na kraju se on onesvijestio."

8. "Izgubila sam nevinost na plaži sa svojim prvim dečkom. To zvuči kul, ali u stvarnosti me on malo nesigurno bockao, a ja sam udarila glavu na neki kamen. Nitko nije svršio. Do danas mi se on gadi."

9. "Seksali smo se na krevetu njezinih staraca. Ja sam onda otišao doma zbunjen i u strahu da sam joj napravio dijete, s hlačama obučenim hlačama."

10. "Obiteljski odmor u Alpama. Hotelski disko. Dvije zrele, ali neprivlačne žene su me odmjeravale. Pridružile su mi se na plesnom podiju i postao sam meso u njihovom sendviču. Doslovce su me odvukle u svoj apartman i u 15 minuta postao sam muškarac, nekoliko puta. Naravno, naučile su me stvarima koje nikada nisam čuo na satu seksualnog odgoja. Obilježile su me za čitav život. Chanel No. 5 i dalje ima čudan učinak na mene".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara