Ivan Vilibor Sinčić s ekipom u "Potjeri" osvojio 73.500 kuna

Ivan Vilibor Sinčić s ekipom u "Potjeri" osvojio 73.500 kuna

Foto: Index

NAPOKON je emitirana emisija "Potjere" u kojoj je nastupio bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić. S druge strane našao se lovac Dean Kotiga. Sinčićevu ekipu Tarik Filipović najavio je kao visoki zid, aludirajući na Živi zid. Sinčić je otkrio da mu je ovo prvo sudjelovanje u kvizu.

"Prijavljivao sam se mnogo puta, ali nisu me nikad zvali", otkrio je i dodao da studira na FER-u, bavi se aktivizmom i uzgaja batate.

Prije susreta s lovcem Sinčić je znao odgovor na sedam pitanja, tri nije znao, a jedno je točno odgovorio nakon isteka vremena. Time je osvojio 24.500 kuna.

Kotiga se našalio sa Sinčićem rekavši da mu izgleda jako poznato. "Učinilo mi se da ste bili ovdje i da vas je pobijedila neka žena", rekao je lovac, aludirajući na predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Ponudio mu je nulu kao najniži iznos i 100.000 kao najviši. Sinčić se odlučio za srednji iznos. Nakon što Sinčić nije znao odgovoriti tko pjeva hit "Young Folks", Kotiga se ponovno našalio. "Kujundžić bi to znao", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tarik je Sinčiću rekao da podržava njegova nastojanja jer vjeruje da ima dobre namjere, ali dao mu je savjet da se više smije jer ljudi to vole. 

U borbi za 73.500 kuna, uglavnom su odgovarali Sinčić i njegov kolega iz tima Domagoj, dok je treća članica Sanja odgovorila na jedno pitanje. Ukupno su odgovorili na 17 pitanja, a Kotiga je odgovorio na jedno pitanje manje.

"Mislim da je politički nekorektno komentirati pobjedu jedne ekipe, nije to ništa spektakularno. Bila je to fina igra i zaslužena pobjeda. Drago mi je da je došao i volio bih da dođu i neki drugi političari", rekao je za Index Tarik Filipović i dodao da je svoje mišljenje o Sinčiću rekao u emisiji.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara