Izazvale totalnu ludnicu: One su na toples turneji svijetom i uskoro stižu u Hrvatsku

Foto: Facebook

TRI PUTNICE zaslužne su za novo globalno ludilo - fotke s odmora u toples izdanjima.

21-godišnje Olivia Edginton i Lydia Buckler te 20-godišnja Ingvild Marstein Olsen imaju tisuće fanova na društvenim mrežama zahvaljujući svojem projektu nazvanom The Topless Tour. Svakoga dana one objavljuju fotke na kojima poziraju bez gornjeg dijela odjeće, a njihov primjer počele su slijediti i brojne druge djevojke.

Objašnjavajući koncept Edginton je kazala: "Toples turneja otvara vaše gole grudi i srce svijetu. To zvuči prilično sladunjavo u prvi mah, ali ustvari vas povezuje s ljudima koje volite. Iskustvo je pravi kovitlac emocija i lijepo je to dijeliti s drugima. Naši prijatelji i obitelj puni su podrške. Većina njih nam se i pridružila. Svi su vrlo ponosni na poruku koju šaljemo, naši roditelji misle da je pravo osvježenje da mlade žene prihvaćaju to što jesu i vole svoje tijela. To je nešto što ovih dana ne čujemo dovoljno".

Djevojke, koje žive u Greenwichu dosad su pozirale u toplesu u Oslu, New Yorku, Manchesteru, Berlinu i Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaju gomilu sljedbenika na Instagramu, a na stranicu na Facebooku dosad su im stigle fotografije raznih žena iz 28 različitih zemalja.

Buckler je dodala: "Toples turneja više nije samo priča, ona postaje dijelom brojnih pustolovina i života. Divno je znati da na neki način nosiš zasluge za to. Jako smo uzbuđene oko budućnosti projekta, budući da ima toliko potencijala. Ne možemo dočekati da vidimo u što će se razviti".

Projekt je započeo na Božić 2012 kad su djevojke posjetile Ingvild Olsen u Norveškoj i fotografirale se na najvećem norveškom jezeru. "Šetale smo oko jezera i vrlo spontano odlučile provjeriti koliko će nam biti hladno ako se skinemo - tad smo izgubile svoje toples-djevičanstvo. Bilo je zanimljivo proučavati kako se tijelo prilagođava temperaturi i koliko je to ustvari prirodno i oslobađajuće. Ubrzo smo postale ovisne", kazala je Olsen i dodala: "Dosad nismo upale u neprilike, iako ponekad naiđemo na neodobravajuće kimanje glavama, ali generalno je reakcija pozitivna. Još uvijek uspijevamo izmamiti ljudima osmijeh".

Djevojke u planu za ovo ljeto imaju posjetiti Italiju, Švedsku i Hrvatsku.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara