Izgubio okladu, a onda je uslijedilo urnebesno javno sramoćenje

Foto: Instagram

NAJBOLJE oklade smišljaju frajeri s izraženim natjecateljskih duhom, a oni se obično okupljaju oko nogometa.

U ovom slučaju, oko virtualnog američkog nogometa. "Fantasy football" je interaktivno online natjecanje u kojem možete postati menadžer virtualne momčadi sastavljene od stvarnih igrača američkog nogometa i onda se natjecati protiv drugih "menadžera".

U to se upustio i Amerikanac Henry Stern. On i njegovo društvo sve su začinili jednom ludom okladom. Henry se samo morao potruditi da bude uspješan u svojoj fantasy ligi, ali to mu nije uspjelo.

Završio je na zadnjem mjestu i izgubio okladu, a zbog toga je morao napraviti urnebesni kalendar za 2015. godinu. U njemu je morao rekreirati neke od najpoznatijih slika u pop kulturi.

Tako je, na primjer, za siječanj pozirao baš kao George Costanza u seriji "Seinfeld". Obožavatelji serije znaju da nitko nikada neće nadmašiti Georgeovu "zavodljivu" pozu, ali moramo priznati da ju je Henry izveo jednako dobro. Za ožujak je Henry na trenutak postao Miley Cyrus, a rezultat je jednako smiješan.Da stvar bude gora, snimanje fotki nije kraj ove priče. Prema pravilima oklade, Henryjev kalendar morao je i u distribuciju pa ga sada cijeli svijet može kupiti na Amazonu.

Henryju i njegovoj ekipi možemo samo čestitati na originalnoj okladi i njezinoj izvedbi, a ostatak fotki iz njegovog kalendara možete pogledati u galeriji.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara