Jacques Houdek ponovno se prijavio na britanski "X Factor"? Pjevač zasad bez komentara

Screenshot: ITV2

SUDEĆI po kadrovima koji su se sinoć mogli vidjeti u emisiji "The Extra Factor" na britanskoj televiziji ITV2 Jacques Houdek ponovno se prijavio na popularni svjetski glazbeni show.

Nakon što je u lipnju prošle godine objavio novi CD pjevač je izjavio kako se na neko vrijeme povlači s estrade iz privatnih razloga i kako bi se posvetio obitelji. No, možda je njegovo povlačenje imalo veze upravo s "X Factorom", natjecanjem koje iziskuje veliku pripremu, a i sam Jacques često je izjavljivao kako želi napraviti inozemnu karijeru.

Ako se uistinu prijavio na ovogodišnju desetu sezonu britanskog "X Factora" pjevaču će to biti druga sreća. Naime, još prije dvije godine mediji su pisali o njegovom sudjelovanju u istom showu. No, unatoč pompoznim najavama, njegov nastup gledatelji nikad nisu imali prilike vidjeti, a Jacques se samo nakratko pojavio u kadru videa od 20 sekundi. Navodno je otpjevao pjesmu "The Greatest Love Of All" od Whitney Houston i rekao kako je u Hrvatskoj veća zvijezda od Garyja Barlowa u Velikoj Britaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su se pojavili natpisi kako je pjevač ispao prije početka emisije, ali je on ta nagađanja demantirao rekavši da je dogurao na pola puta do finala. Kasnije su mediji pisali kako je zakašnjelo odobrenje boravišne vize bio razlog koji je spriječio Jacquesa da se pojavi u live emisijama.

Tijekom dana kontaktirali smo pjevača koji nam se prvi put javio na telefon, a čuvši naš upit rekao je kako dobro ne čuje i poklopio slušalicu. Nakon toga nije nam odgovarao na upite, baš kao ni njegov suradnik Mihovil Bek.

Nova sezona britanskog X Factora s emitiranjem je počela jučer na kanalu ITV.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara