Jada Pinkett Smith o "otvorenom braku": Will ima svu slobodu ovog svijeta

Jada Pinkett Smith o "otvorenom braku": Will ima svu slobodu ovog svijeta

Foto: FameFly

JADA PINKETT SMITH u prošlosti je već izazivala pažnju komentarima o "otvorenom braku" koji ima sa suprugom Willom Smithom, pokušavajući njihov dogovor objasniti terminom "odrasla veza".

A sad je 43-godišnja glumica otvorila još prostora nagađanjima o 17-godišnjem braku rekavši Howardu Sternu da ona nije glumčev "nadzornik". Također, dodala je da je djecu savjetovala da ne ulaze u brak rekavši im: "Kvragu, nemojte to napraviti".

Stern je spomenu stari citat u kojem je Jada Opri kazala da Will, što se nje tiče, slobodno može biti s drugom ženom, dok god se nakon toga može pogledati u zrcalo. Tad su mnogi zaključili da je to bilo njezino priznanje o otvorenom braku. Stern je napomenuo da je uvijek mislio da se ta njezina izjava više odnosila na psihologiju stvari, a ona mu je odgovorila: "Gledaj, ja nisam ničiji nadzornik. Nisam njegov nadzornik. On je odrastao muškarac". Dodala je i da smatra da je bila premlada kad se udala, ali uspjeh njihova braka pripisuje tome da je Will "gangsterski partner": "Ja vjerujem u ovo. Will je čovjek s integritetom. Tako da ima svu slobodu ovog svijeta. Dakle, dok god on sam sebe može pogledati u zrcalo i biti OK i ja sam dobro".

Stern ju je tad prekinuo govoreći da on ne bi riskirao izgubiti ženu kao što je ona, na što mu je odgovorila: "Mislim da ne bi ni Will".

A kad ju je pritisnuo da mu oda neke tajne iz spavaće sobe, glumica je kazala: "Sređujem se i igram različite uloge u javnosti pa možeš zamisliti kakva sam privatno".

Nakon toga priznala je i da su ona i Will otvoreno razgovarali o tome tko je u posljednje vrijeme predmet njegove požude. "Morate to raditi. Samo zato što vašeg muškarca privlači druga žena ne znači da vas ne voli. Ne znači ni da će nešto napraviti po tom pitanju".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara