Jarić (konačno) komentirao vijest o svojoj novoj curi

Jarić (konačno) komentirao vijest o svojoj novoj curi

Foto: JLP

NAJPRIJE su svi pričali o fotkama na kojima Jarić pozira na plaži u Miamiju s novom curom, točnije o fotkama na kojima njih dvoje izmjenjuju nježnosti u plićaku. Zatim se cijeli svijet pitao tko je ona, a onda je misterij (djelomično) riješen kada smo i to doznali.

Radi se o Srpkinji koja živi u SAD-u, kako su izvijestili srpski mediji, a ima 23 godine i zove se Dušica Spasić. Međutim, nijedno od njih dvoje nije dosad dalo nikakvu opipljivu i jasnu izjavu o svojoj navodnoj vezi, pa cijela priča još nije dobila službenu potvrdu, iako je izjavu za medije dala majka Dušice Spasić, koja je za Blic rekla:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša Dušica nije starleta, već skromna studentica arhitekture i od 2012. godine živi u studentskom kampu u Miamiju. Ona u Ameriku nije otišla da se uda, već da uči, i bojim se da bi je mediji mogli obeshrabriti".

Nakon toga, Jarić očito nije mogao izdržati da se i on ne osvrne na medijske natpise i buru koju je digla vijest o njegovoj novoj curi, pa je objavio zanimljiv komentar na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara