Javili se dobitnici rekordnog Superbinga: Od šoka zaspali tek pred jutro!

Javili se dobitnici rekordnog Superbinga: Od šoka zaspali tek pred jutro!

Foto: Press

"NISMO oka sklopili cijelu noć. Došli smo provjeriti jel' istina", kazao je ushićeni par iz okolice Zagreba koji je u ponedjeljak navečer pogodio najveći iznos Superbinga svih vremena. Da su pogodili Superbingo od 29,612.778,62 kuna potvrđeno im je pri dolasku u prostorije Hrvatske Lutrije.

"Još ne možemo vjerovati. Supruga je uplatila zadnji trenutak prije zaključenja uplate. Gledali smo sinoć zadnje vijesti prije spavanja i vidio sam da je uplaćeno u Arena centru. Kad je supruga rekla da je tamo uplatila odmah sam otišao provjeravati brojeve", govore sretni supružnici koji žele ostati anonimni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se suprug duže zadržao u provjeri brojeva pred televizorom, ustala je i supruga koja je uplatila Bingo za 10 kuna i zatekla ga u trenutku zaokruživanja zadnjeg broja – 24. Od tada, kažu, izmjenjuju se trenuci veselja i šoka, a zaspali su tek pred jutro. Povremeno igraju Bingo i najveći dobitak do sada bile su petice, a suprug je na sportskom klađenju znao osvojiti i nekoliko tisuća kuna. Dobitak ih je šokirao i još uvijek ne znaju na što će potrošiti.

Posljednji put Superbingo je izvučen 23. veljače 2008. godine, a sretni dobitnik iz Kaštel Sućurca tada je osvojio velikih 14,200.000,00 kn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara