Je li Mick Jagger kriv za katastrofalni poraz Brazila?

Je li Mick Jagger kriv za katastrofalni poraz Brazila?

Foto: Guliver/Getty Images

MICK JAGGER uživa grozan ugled kad je riječ o Svjetskom nogometnog prvenstvu. Naime, pjevač Rolling Stonesa na glasu je kao čovjek koji donosi nesreću svakoj reprezentaciji za koju navija.

Nakon poražavajuće utakmice protiv Njemačke, Mick Jagger je ponovno potvrdio svoj status "nesrećonoše", barem što se Brazilaca tiče.

Naime, Jagger se u Belo Horizonteu pojavio u društvu svog sina Lucasa i, pogađate, navijao za Brazil. Iako je nosio kapu tako da ga nitko ne prepozna, fotografi su ga uspjeli snimiti, a nakon što se vijest proširila brazilskim medijima - sve je bilo jasno.

Ukratko, kriv je za najgori poraz u povijesti brazilskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, legenda o Jaggerovom prokletstvu započela je 2010. tijekom SP-a kada se pojavio na utakmicama Engleske i "izazvao poraz" na svakoj od njih. Brazilci su već tada okrivili Jaggera jer se na utakmici protiv Nizozemske (koju su izgubili) pojavio u brazilskom dresu.

Tada je dobio i nadimak Pe Frio što je u prijevodu "hladna noga" ili osoba koja donosi nesreću.

Fanovi su se nadali da će Jagger izostati sa svih utakmica jer trenutno je na svjetskoj turneji, ali nisu bili te sreće.

Zanimljivo je spomenuti i kako je na koncertu u Rimu pred 70 tisuća fanova predvidio pobjedu Italije nad Urugvajem. Naravno, to se nije dogodilo.

Još na samom početku SP-a, Jaggera su ismijali na Twitteru nakon što je značajno prognozirao pobjedu Engleske nad Urugvajem. Pogađate, Englezi su izgubili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara