Je li ovo najveći peh: Izostala s posla pa propustila milijunski jackpot

Je li ovo najveći peh: Izostala s posla pa propustila milijunski jackpot

Foto: Shutterstock

ONA je jedina zaposlenica u uredu koja nije dobila dio jackpota od 28 milijuna funti jer nije taj dan došla na posao zbog mučnine, piše Daily Mail.

Louise Whitby jedina se pojavila na poslu dan nakon što su njeni prijatelji i kolege osvojili svaki po 2,8 milijuna funti na EuroMillions lutriji.

Naime, Whitby je svaki tjedan u zadnje dvije godine, zajedno s ostalih deset kolega u agenciji za zapošljavanje A4e, u zajednički fond za lutriju davala svoj ulog, no prošlog je tjedna preskočila tradiciju zbog mučnine koju je osjetila ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kad sam se ovog tjedna vratila na posao, htjela sam dati svoj prilog koji sam preskočila prošlog tjedna, no oni su rekli da s time kupim srećku instant lutrije. Sad kad su osvojili jackpot, meni ne daju ništa - to je nevjerojatno", rekla je Louise.

Kada bi i Louise Whitby dobila 'svoj' dio dobitka, svakom bi od njih 11 pripalo 2,5 milijuna funti, no nitko se od njih tih 300.000 funti ne žele odreći. Ona se sada sudskim procesom pokušava dočepati svog dijela.

Dodala je kako su svih deset dobitnika njeni prijatelji, no ona sad više ne može razgovarati s nikim od njih niti se vratiti na posao.

Sretni dobitnici odmah su dali otkaz na svojim radnim mjestima. Ovaj jackpot, točnog iznosa 28,847.237 funti, 16. je po redu najveći jackpot na lutriji u Engleskoj, a od početka 2012. do danas, 11 je sretnih dobitnika osvojilo glavni zgoditak.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara