"Jebeno sam ponosna na to što ubijam životinje, a ako imate problem s tim fotkama, ne gledajte ih"

"Jebeno sam ponosna na to što ubijam životinje, a ako imate problem s tim fotkama, ne gledajte ih"

Foto: Facebook

JACINE JADREŠKO kanadska je Hrvatica koja je svojim krvavim hobijem zgrozila javnost - ona uživa u brutalnom lovu divljih životinja i time se hvali na Facebooku gdje objavljuje fotografije na kojima pozira krvavih ruku i lica, s leševima ubijenih životinja, pored oderane kože svog plijena ili, pak, dok u rukama drži netom izvađene unutarnje organe životinja koje je smaknula.

Time je izazvala popriličan bijes javnosti, između ostaloga i organizacija koje se brinu za prava i zaštitu životinja, no, sada je, u ekskluzivnom intervjuu za Total Split, progovorila o svojim razlozima, otkrila da svakodnevno dobiva prijetnje, te istaknula da je to njen hobi, da u tome uživa te da zaslužuje priliku da objasni svoje razloge.

"Dobivam prijetnje, da će me silovati, mučiti, ubiti..."

"Ne očekujem da se svima sviđa način na koji živim svoj život. Znam da je puno ljudi protiv ovoga što radim i to je u redu. Mogu to razumjeti. Prije dosta godina i ja sam bila protiv toga, ali to je bilo prije nego sam se upoznala s činjenicama", kaže ona, te dodaje: "Dobivam prijetnje. Svakakve prijetnje. Da će me silovati, mučiti i ubiti, a te se prijetnje dotiču i mog devetogodišnjeg sina.

A ako oni meni mogu tako slobodno i otvoreno prijetiti, onda i ja zaslužujem priliku da objasnim neke stvari, da se moj glas čuje, da iznesem svoje mišljenje na edukativan, smiren i informativan način. Nikada nisam lovila zbog slave ili popularnosti. To je hobi u kojem uživam vikendima. Pristala sam na ovaj intervju jer želim ispraviti sliku koju zbog pisanja u nekim medijima javnost ima o meni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije, kaže, poubijala "stotine životinja", nego "22 različite vrste"

U intervjuu se, nadalje, Jadreško raspričala o svom djetinjstvu u Kanadi, kao i o počecima svoje ljubavi prema lovu. "Otkad sam prvi put uspješno ulovila kanadskog crnog medvjeda, koristim svaku priliku da odem u šumu i lovim", rekla je.

Na pitanje o tome kako komentira navode da je poubijala stotine životinja te kako sponzorira svoj, inače poprilično skup, sport, objašnjava: "Nikada to nisam rekla, da sam ih poubijala stotine, točno je da sam ubila 22 različite vrste životinja. A istina je, ovo je skup hobi, ali oduvijek znam s novcem i pametno štedim. Ne trošim na trivijalnosti i šopingiranje kao što to inače rade žene".

Osvrnula se i na činjenicu da svoje krvave pohode dokumentira i hvali se njima na Facebooku. "Kao prvo, to je moja privatna stranica, lov je moja strast i ja sam na to jebeno ponosna", kaže ona te poručuje: "Ako imate problem s gledanjem fotografija mrtvih životinja, ne otvarajte moj profil i ne gledajte moje fotografije".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara