Jednoj od blizanki Olsen dijagnosticirana teška bolest

Jednoj od blizanki Olsen dijagnosticirana teška bolest

Screenshot: YouTube

JEDNA od blizanki Olsen godinama se bori s teškom bolešću. Mary-Kate i Ashley proslavile su se ulogom Michelle Tanner iz "Pune kuće", a prema pisanju OK!Magazinea Ashley se godinama bori s Lajmskom bolešću koja ostavlja teške posljedice.

Bolest prenose krpelji, a zaražena osoba primjećuje simptome poput promjena na koži, bolova u mišićima i zglobovima, glavobolje, slabosti i smanjene koncentracije. Zdravstveno stanje 28-godišnje Ashley postaje sve lošije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je bolesna, stanje joj se pogoršalo u posljednje vrijeme. Bolest joj je dijagnosticirana dosta kasno, pa je borba protiv bolesti teža. Kad dođe na posao, izgleda iscrpljeno i umorno, a često je i neraspoložena. Trenutačno joj je jako teško", rekao je izvor za magazin.

Dosad je lajmska bolest dijagnosticirana pjevačici Avril Lavigne te zvijezdi reality emisije "Domaćice s Beverly Hillsa" Yolandi Foster. 

"Nisam imala pojma da jedan ugriz kukca može napraviti ovako nešto. Imala sam osjećaj da ne mogu disati, ne mogu govoriti i ne mogu se kretati. Mislila sam da ću umrijeti", ispričala je kanadska pjevačica prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara