Jelena Rozga: Ne treba mi brak, hoću samo dijete

Jelena Rozga: Ne treba mi brak, hoću samo dijete

Foto: Facebook

JELENA ROZGA gostovala je u showu "Ami G Show" voditelja Ognjena Amidžića u kojem je otkrila kako joj ulazak u brak i pronalaženje partnera nisu životni prioriteti, no da bi voljela dobiti dijete.

"Pa taj papir mi apsolutno ništa ne znači, ali voljela bih imati jednu malu curicu", kazala je Rozga.

Štoviše, pjevačica o tome očito već duže razmišljapa je otkrila kako je odabrala imena za svoju djecu.

"Znam kako izgleda, i znam i ime. Zvat će se Luce- ili Lucija, to je baš pravo dalmatinsko ime. Ono, mala plava, s velikim plavim okicama, ono, na mater lipa", kazala je nasmiješena Rozga.

Na pitanje što bi bilo kada bi kojim slučajem rodila sina, pjevačica je kazala: "Ja bih bila najsretnija na svijetu da bude sin. Zvao bi se Toni. Moj tata se zove Ante, što je zapravo skraćeno od Antonio, Tonći. To je kod nas tako... Sve sam isplanirala i sve znam", kazala je šaljivo pjevačica.

Pa čekaj tebi stvarno ne treba muž, ili tražiš samo nekog dovoljno lijepog tko bi ti se uklopio u tu sliku. Treba li i on biti plav i imati svijetle oči?", upitao je voditelj Rozgu, a ona je odgovorila:

"Voljela bih da ima plave oči  i ne treba imati plavu kosu- onako smeđu ili tamnosmeđu. I može biti malo viši, ne bi mi to smetalo... i ne smije biti debeo" i pritom nadodala: "Moram vidjeti kakvi su mu mater i otac, kakvi su mu geni".

Rozga je potom posramljeno zaključila da je previše rekla: "Ajme grozna sam i bolje mi je da šutim".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara