Jelena Rozga: Nirvana otkriva moju drugu stranu

Jelena Rozga: Nirvana otkriva moju drugu stranu

Foto: Press

CMC festival ove će godine potvrditi titulu najboljeg festivala domaće glazbe u Hrvatskoj. Naime, jedno od imena koje će rasplesati Vodice je i Jelena Rozga. "Žena majka kraljica", "Solo igračica", "Dobitna kombinacija". Ono što Jelena snimi postaje glavna tema gradskih kava, ali jedno je sigurno, Jelena stvara hit do hita.

Na CMC festivalu 15. lipnja u Vodicama Jelena Rozga će nastupiti s pjesmom Nirvana. Jelena je nastupala i na prvom CMC festivalu u Puli s pjesmom "Djevica", a od tada joj karijera ide samo uzlaznom putanjom.

"Nikada do sada nismo novu pjesmu predstavili paralelno s novim spotom pa je uzbuđenje time veće. Pjesma Nirvana donosi ne samo novi glazbeni zvuk, nego otkriva jednu moju drugu stanu koju sam nakon dugo vremena opet odlučila otkriti. Nirvana ima snažan ženski tekst, govori o ženi koja čeka svog muškarca i koja je spremna suočiti se sa svojom sudbinom. U životu se treba boriti za sebe i uzeti ono što je tvoje, jer život nije čekanje, on je sada", izjavila je Jelena.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđena imena ovogodišnjeg CMC festivala su i Teška industrija i Kemal Monteno s pjesmom "Majske kiše", Đani Stipaničev s pjesmom "Oće l' vrime" te Dražen Zečić s pjesmom "Sve me više pjesme diraju"

O CMC festivalu i atmosferi koja vlada u Vodicama tih dana Zeko kaže:Neka od potvrđenih imena za koje se čekaju pjesme su Colonia, Magazin, Tonči Huljić @ Madre Badessa, Mladen Grdović, Lana Jurčević i mnogi drugi.

Sve informacije saznajte na facebook stranici festivala te na web stranici CMC-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara