Jennifer Lawrence o svojoj prošlosti: Kad sam krenula u školu, svjetlo u meni se ugasilo

Jennifer Lawrence o svojoj prošlosti: Kad sam krenula u školu, svjetlo u meni se ugasilo

Foto: Le Figaro

KAO ŠTO je bilo i za očekivati, ususret premijeri nastavka "Igara gladi", Jennifer Lawrence proteklih tjedana ne silazi s naslovnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada glumica i apsolutna miljenica Amerike ovaj je put privukla pažnju izjavama u francuskom časopisu Madame Figaro u kojem je otkrila ponešto o svojoj, ne tako sretnoj, prošlosti. Tako je ispričala da je kao dijete bila hiperaktivna: "Nadimak mi je bio Nitro. Bila sam hiperaktivna, sve me zanimalo. Kad bi mi majka pričala o djetinjstvu, uvijek bi govorila da kao da je u meni postojalo neko svjetlo, iskra koja me stalno tjerala na više. A kad sam krenula u školu, svjetlo se ugasilo. Nismo znali što je to, neka vrsta socijalne tjeskobe. Ali imala sam prijatelje", kazala je.

Osim toga ispričala je i da joj je velika želja živjeti kao "normalna" osoba: "Jedna od opasnosti u filmskoj industriji je da je sve prebrzo, sve stari i beživotno je. Ne želim izgubiti faze u životu. Želim da sve ostane jednostavno, znate, nemam ni asistenta. Osoba koja mi pomaže mi je najbolji prijatelj. Na kraju dana mogu otići kući i družiti se s njom, raditi ono što smo radile 22 godine, a ne provoditi vrijeme s nekim tko za mene radi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara