Jeremy Clarkson suspendiran, ovotjedna emisija "Top Geara" otkazana

Jeremy Clarkson suspendiran, ovotjedna emisija "Top Geara" otkazana

Foto: Twitter

JEREMY CLARKSON stalno je u problemima, a najnoviji je iskrsnuo danas kada ga je BBC suspendirao zbog svađe s producentom emisije "Top Gear" čije je ovotjedno emitiranje zbog incidenta otkazano, a dvije preostale epizode serije također su zasada povučene s rasporeda.

Prema izvještaju Radio Timesa, Clarkson je pokušao udariti producenta emisije, a sve se zbilo još prošli tjedan, međutim, incident je prijavljen BBC-ju tek jučer.

54-godišnji je Clarkson već nekoliko puta upozoravan, zbog rasističkih izjava i drugih oblika kontroverznog ponašanja, no, prošlogodišnje je upozorenje bilo "finalno", pa je nakon najnovijeg incidenta uslijedila suspenzija, kako je i najavljeno.
 
"Clarkson je suspendiran zbog svađe s producentom, a sada slijedi istraga. Emisija se neće prikazati ove nedjelje", rekao je BBC-jev je glasnogovornik te dodao da nitko drugi nije sankcioniran zbog navedenog incidenta te da BBC neće davati daljnje izjave vezano za ovu temu.

"Ne volim ga niti ga mrzim, još je gore od toga - razočarao me je...", napisao je Alex Proud za Clarksona u svom komentaru za Telegraph.

 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara