Jeste li spremni za Hitlara, Hitlerovog zlog pakistanskog sina gangstera?

Jeste li spremni za Hitlara, Hitlerovog zlog pakistanskog sina gangstera?

Screenshot: YouTube

AKO STE pogledali Iron Sky i zaključili da ušminkani nacisti s Mjeseca nisu u stanju utažiti vašu žeđ za bizarnim zapletima, ekipa s io9 nabasala je na pravi dragulj osamdesetih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pakistanski akcijski "spektakl" Hitlar mogao bi biti prava stvar za sve ljubitelje apsolutnog bezumlja. Naime, radnja ovog akcića odvija se u paralelnoj stvarnosti u kojoj Adolf Hitler bježi iz Njemačke i pronalazi novi dom na jugu Azije. Naravno, uz promjenu lokacije, Fuhrer je odlučio odbaciti i sve rasne predrasude pa tako postaje ponosni otac Hitlara, a ako ste pomislili da bizarni dio priče prestaje ovdje - prevarili ste se.Hitlar je zli gangster koji uporno terorizira stanovnike malog gradića i dane provodi razgovarajući s portretima svog pokojnog oca. Tu se pojavljuje i njegov zakleti neprijatelj i heroj kojeg je utjelovila velika zvijezda Sultan Rahi (koji se u karijeri pojavio u preko 500 filmova). A ako se već dosad niste zaljubili u ovaj film, treba dodati i da Hitlar u jednom trenutku na Sultana šalje - vojsku treniranih medvjeda.

Film u cijelosti možete pogledati na YouTubeu, a ovdje je samo mali dio priče sa posebnom poslasticom koja počinje nakon osme minute.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara