Još jedan Facebook biser: Bivšem dečku razorila stan pa se pohvalila na Facebooku

Još jedan Facebook biser: Bivšem dečku razorila stan pa se pohvalila na Facebooku

Foto: Shutterstock ilustracija

MOŽDA je povratak kriminalaca na mjesto zločina samo mit, no izgleda da se današnji kriminalci o svojim nezakonitim djelima vole hvaliti na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Barem ako je suditi prema slučaju jedne 27-godišnjakinje iz Južne Karoline koji prenosi msn.com. Naime, ona je pod izgovorom da želi natrag neke stvari koje su joj ostale u stanu bivšeg dečka, ušla unutra i započela s divljanjem. Glavna žrtva njenog agresivnog ispada bio je mladićev stol za biljar kojeg je polila uljem, a zatim potrgala sve štapove i bacila kugle kroz prozor. Također, nastradao je i mladićev namještaj, a šteta se procjenjuje na 500 dolara.

Svim učinjenim stvarima djevojka se pohvalila na Facebooku pa je ubrzo i policija pokucala na njena vrata.

Policiji je rekla kako joj nije žao što je to učinila jer je njen bivši dečko to i više nego zaslužio. Doduše, ovaj slučaj nije jedini u kojem su provalnika uhvatili zahvaljujući kombinaciji gluposti i društvene mreže. Štoviše, ona je jedna od brojnih "Facebook bisera" koji su se posljednjih godina pojavili. Naime, 2010. jedan je mladić nakon provale na Facebooku objavio svoje slike s novcem kojeg je isti dan ukrao iz sefa. Ne treba reći da je policija, nakon što se dobro nasmijala, pokucala i na njegova vrata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara