Još samo nekoliko dana vruće akcije na Slonu: Otkrijte što je sniženo za čak 19 posto!

Foto: Slon.hr

DO 31. KOLOVOZA na Slon.hr cijeli asortiman Eukanube možete kupiti po 19 posto nižoj cijeni!

Svi drugi kupci na Slon.hr-u kvalitetnu hranu za ljubimce sada mogu kupovati još povoljnije! Uz kod za 10 posto popusta koji možete doznati na ovom linku!

U ponudi Slon.hr ima preko 30 najpoznatijih robnih marki za kućne ljubimce, a ponuda se svakodnevno nadopunjava! Možete nas lajkati i na Facebooku kako ne biste propustili naše mjesečne akcije!

Otišli ste već na more? Nema veze, samo dopišite adresu na koju želite dostavu i šaljemo hranu našom kurirskom službom - dostava moguća već u roku od 24 sata!

Plaćati možete karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite (stoga za neke kartice pri ruci morate imati i token). Možete plaćati i pouzećem. Sve vaše narudžbe dostavljamo, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite i to besplatno ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna. Ako je narudžba manja od 200 kuna cijena dostave je samo 5 kuna!

Eto, to je to! Skok na Slon.hr i pogledajte ponudu hrane za pse i hrane za mačke te male životinje. Pretplatite se na newsletter kako biste bili upoznati s kodovima za popust i akcijama!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati putem maila info@slon.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?