Josipović se Baretu na humanitarnu svirku utrpao protiv njegove volje

Foto: Hina

GOSTUJUĆI na Stojedinici u showu Matka Antonovića, Goran Bare otkrio je zanimljiv detalj s nedavno održanog humanitarnog koncerta "Hrvatska pomaže" gdje se pjevaču na pozornici pridružio i predsjednik Ivo Josipović.

Ipak, čini se da Bare nije posebno oduševljen ovim predsjedničkim gostovanjem.

"Nisam to htio, ali u ime višeg dobra... Da sam ja nešto predsjedniku rekao, onda bi u svim novinama to bila udarna vijest da je Bare predsjedniku rekao: 'Izvinite, predsjedniče, nemojte svirati', napisali bi čak i gore – 'Bare otkantao predsjednika', a poplave bi otišle u drugi plan. To nisam htio. Čovjek je izrazio želju da svira, ok, nisam htio nikakve probleme, nisam htio uopće razmišljati o tome. Ok, nek' sjedne, nek' svira i prošlo je kako je prošlo", rekao je Bare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Josipović je s Baretom odsvirao "Put ka sreći", a riječ je o pjesmi koja je prije pet godina korištena i u njegovoj predsjedničkoj kampanji.

Međutim, ovo iznenadno ukazanje na pozornici nije zasmetalo samo Bareta. Neki smatraju kako je riječ o uistinu neprimjerenom potezu jer predsjednik je akciju čiji je cilj bio pomoći unesrećenima iskoristio u vlastitoj političkoj kampanju koju već neko vrijeme intenzivno vodi, piše Forum.tm.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara