Kad izađe iz zatvora, "seksi zatvorenik" mogao bi zarađivati do 150 tisuća kuna mjesečno

Kad izađe iz zatvora, "seksi zatvorenik" mogao bi zarađivati do 150 tisuća kuna mjesečno

Foto: Facebook

JEREMY MEEKS donedavno je bio potpuni anonimac, ali otkako se fotografija ovog bivšeg člana bande pojavila na Facebooku, pretvorio se u pravu internetsku zvijezdu.

Mnogi su odmah zaključili da bi slavu trebao potražiti u svijetu mode, a to se nedavno počelo i ostvarivati.

Naime, TMZ je nedavno objavio vijest da je Meeks potpisao za agenciju Blaze Models, a njegova nova agentica je Gina Rodriguez, bivša porno zvijezda koja je u karijeri zastupala "zvijezde" kao što su Farrah "mama tinejdžerica" Abraham, Octomom, Tan Mom i V. Stiviano. Ukratko, celebove s D liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz agencije poručuju da bi seksi zatvorenik nakon izlaska iz zatvora mogao zarađivati između 15 do 30 tisuća dolara mjesečno.

Naravno, o zaradi može razmišljati tek kad izađe iz zatvora, a to bi u njegovu slučaju moglo potrajati jer jamčevina je iz još nepoznatog razloga određena na 1,1 milijun dolara.

"Nisam sigurna zašto je iznos tako visok, ali pokušavamo doznati. Želimo mu osigurati neke unosnije ugovore kako bi se njegov život promijenio nakon što izađe iz zatvora", objašnjava Rodriguezova za Fox 411 i dodaje da razmišljaju i o reality showu koji bi se bavio Meeksovim životom.

U isto vrijeme, Meeksov odvjetnik zatražio je da se njegovom štićeniku za nadolazeća pojavljivanja pred sudom skroji odijelo u skladu s njegovim novonastalim celebrity statusom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara