Kad radnicima prekipi: Dali otkaz, zatvorili dućan i ostavili poruku koja je postala hit

Foto: Reddit

MNOGI poslodavci nakon ovog bi se trebali zapitati kako se odnose prema svojim zaposlenicima. Naime, svi zaposlenici jedne njujorške trgovine obućom odlučili su pokazati svoje nezadovoljstvo tako što su usred radnog vremena zatvorili trgovinu i bahatoj šefici ostavili ljutitu poruku.

Naravno, fotografija se pojavila na Redditu odakle je krenula skupljati lajkove šireći se po društvenim mrežama i medijima diljem svijeta.

Razlog njihovog odlaska bilo je ponašanje regionalne menadžerice koja je svojim zaposlenicima rekla da "rak nije dovoljno dobar izgovor".

Riječ je o trgovini u Rochesteru koja neprestano gubi zaposlenike zbog lošeg tretmana, a neki od bivših djelatnika trgovine na Redditu su napisali kako im je vrijeme provedeno u Journey'su bilo najgore iskustvo u životu.

Novinari HuffPosta kontaktirali su upravu gdje im je rečeno da se ovakve situacije "shvaćaju ozbiljno i da trenutno istražuju slučaj". 

U ljutitoj poruci stoji: "Draga Jamie, budući da si odlučila izjaviti kako 'rak nije dovoljno dobar izgovor' i smatraš da je u redu psovati zaposlenike, kao što to cijelo vrijeme činiš, dajemo otkaz. Upravo je tvoje ponašanje razlog zbog kojeg zaposlenike ne možeš zadržati dulje od godine dana. Drugi put dobro razmisli prije nego ljude počneš ovako tretirati. Mi to više nećemo trpjeti! Niki, Jess, TJ".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara