Kad šala pođe po krivu: Pijani šaljivdžija 90 minuta visio iznad autoputa

Kad šala pođe po krivu: Pijani šaljivdžija 90 minuta visio iznad autoputa

Foto: Facebook

DVOJICA alkoholiziranih šaljivdžija neugodno su se iznenadila kada je jedan od njih ostao visjeti s mosta i to iznad prometnog autoputa. Promet je na kraju morao biti zaustavljen, a spašavanje je grad koštalo preko pet tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, 29-godišnji Lee Bassett, nakon nekoliko čašica previše, popeo se na most i odlučio se našaliti s vozačima pretvarajući se da je žrtva vješanja. Međutim, višak alkohola u krvi u kombinaciji s izuzetno glupom idejom, rezultirao je apsolutnom katastrofom.

Lee je svog prijatelja zamolio da ga spusti i nakon nekog vremena ponovno podigne, ali prijatelj nije imao dovoljno snage i mladić je ostao zarobljen sve dok ga nisu spasili. Sam pad s visine od dva i pol metra mogao je biti opasan za pijanog mladića, a gusti je promet morao biti zaustavljen kako bi ga spasili.

Sudac ga je kaznio zbog ugrožavanja sigurnosti vozača, a sudac je rekao: "Gospodin Bassett nije Spiderman. Rezultat njegovog opasnog čina bilo je zatvaranje svih cesta u okolici. Gospodin Bassett se ispričao zbog svojih poteza. Bio je to izuzetno glup, nepromišljen i opasan čin koji je ugrozio vozače i pješake i građane je koštao 4875 funti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara