Kad već neće Oliver: Massimo će u Beogradu otpjevati "Stine"

Kad već neće Oliver: Massimo će u Beogradu otpjevati "Stine"

Foto: Press

MASSIMO će nakon koncerta Sava centru koji je održao u prosincu, ponovno nastupiti u Beogradu 7. ožujka u Bitef art kafeu”, gdje će publika uživati u presjeku njegove tri desetljeća duge karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač se osvrnuo i na izjave Olivera Dragojevića koji je drži do svojih principa i zaobilazi Beograd, ali dodao je i da će on s velikim entuzijazmom pjevati njegov hit "Stine".

"Apsolutno cijenim Oliverov stav. Cijenim svakog čovjeka koji je principijelan, a ne volim ljude koji nešto viču, pa onda to poreknu. Poštujem ljude koji imaju čast, koji kada nešto kažu, stoje iza tih rečenica i vjerujem da Olivera svi veoma cijene upravo zbog toga. Svi bi ga željeli vidjeti, to je jasno. On bi sigurno napravio spektakl u Beogradu. Kad samo pomislim, "Magdalena", pa "Galeb"... Oliver je davno napravio sve što je trebao napraviti, a Beograd voli te pjesme i Beogradu fali takav senzibilitet. Ali on ima svoj stav, a dok Oliver ima svoj stav, do tada ću ja s velikim entuzijazmom u Srbiji pjevati njegove "Stine", rekao je Massimo Blic.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara