Kako će Google pomoći korisnicima, od popravaka u kući do treninga i učenja stranih jezika

Kako će Google pomoći korisnicima, od popravaka u kući do treninga i učenja stranih jezika

Screenshot: Google

AMERIČKI internetski div Google objavio je kako pokreće program pomoći korisnicima koji će nuditi široki raspon usluga od pomoći u popravaka pipa u kući preko davanja savjeta u prehrani i recepata do rješavanja matematičkih problema.

Korisnici će moći i učiti strane jezike, a pri ruci će im biti i sportski instruktori ili tehničke službe koje će pomoći u uklanjanju virusa s računala.

Usluga Helpouts uključivat će stručnjake koje je angažirao Google, a oni iz područja zdravstvene zaštite morat će imati važeće licence za rad.

"Misija Googlea je da organizira korisne informacije iz svijeta", kazao je potpredsjednik tvrtke Udi Manber u San Franciscu predstavljajući novu uslugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već dugo se bavim istraživanjem i otkrio sam da je najveći broj korisnih informacija u svijetu još uvijek u rukama pojedinaca. Ova usluga otvara vrata razmjeni takvih informacija".

Google je kazao kako sada pokreće pomoć u nekoliko kategorija.

Korisnici će morati imati otvoren račun Google Plus, a prije kontakta sa stručnjacima moći će proučiti njihove kvalifikacije i cijene usluga.

Neke usluge bit će i besplatne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara