Kako izgleda trenutak kada milijunaš postane milijarder: Sjedio sam gol pred kompjuterom i čekao

Foto: Instagram

ŠTO JE bolji osjećaj, postati milijunaš ili milijarder?

Ako pitate Marka Cubana, koji je iskusio oboje, postati milijarder neusporedivo je bolji osjećaj, piše Business Insider.

Američki biznismen i investitor vlasnik je NBA kluba Dallas Mavericks, producentske kuće Magnolia Pictures i kabelske mreže AXS TV. To je samo dio investicija koje su može priuštiti zahvaljujući svom bogatstvu.

Cubana su nedavno tražili da usporedi osjećaj prodaje svoje prve kompanije nakon koje je postao milijunaš s osjećajem kada je postao milijarder zahvaljujući velikom rastu cijene dionica njegove druge kompanije.

"Milijun je bio zabavan, to je bio onaj opijajući milijun. Pomislio sam 'O moj Bože, ovo će biti super, moj život se promijenio, ali moram nastaviti raditi jer još uvijek nisam postigao svoje ciljeve i još uvijek ima toliko toga što želim napraviti. Kod milijarde sam pomisli: 'Ne mogu jebeno vjerovati'. Doslovce sam sjedio gol pred kompjuterom, stiskao tipku refresh i čekao da moja neto vrijednost dosegne tu milijardu kad je narasla cijena dionica i onda sam počeo vrištati i skakati naokolo", ispričao je Cuban.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara