Kako su pijani tinejdžeri oteli ljamu iz cirkusa pa je poveli na vožnju tramvajem

Kako su pijani tinejdžeri oteli ljamu iz cirkusa pa je poveli na vožnju tramvajem

Foto: Twitter

SKUPINA od pet francuskih tinejdžera uhićena je nakon što su pijani ukrali cirkusku ljamu i poveli je na tramvajsku vožnju Bordeauxom, piše Independent.

Mužjaka ljame, čije je ime Serge, oteli su u ranim jutarnjim satima u četvrtak nakon što su pijani nabasali na zatvoreni cirkus. Nedugo prije toga petorka je napustila jedan od lokalnih klubova. "Ušli smo i igrali se sa životinjama. Na kraju smo ljamu uzeli sa sobom", ispričao je jedan od njih i dodao da su prvo planirali povesti zebru, ali budući da je ona bila pretvrdoglava, zadovoljili su se i s poslušnom ljamom: "Hodala je uz nas kao poslušan pas", pojasnio je tinejdžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U nekom trenutku odlučili su Sergea provozati tramvajem, ali ta je avantura završila nakon što su ih putnici prijavili kontroloru: "Serge se kretao tramvajem i nismo ga mogli uloviti. Kontrolor ga je natjerao da siđe i privezao ga za stup".Nije točno poznato što se sljedeće dogodilo, ali najvjerojatnije je da se ekipa u tom trenutku oprostila od svog novog prijatelja, ostavivši ga pod kontrolorovom skrbi. I iako su ubrzo nakon toga privedeni u policijsku postaju, neće biti optuženi zbog ovog ispada. Sergeov noćni izlazak postao je pravi hit na društvenim mrežama u Francuskoj pa je tako napravljena i stranica na kojoj se traži oslobađanje ovih momaka od krivice. Trenutno ima više od 720.000 fanova.

Serge je, s druge strane, potpuno u redu, čak je normalno sudjelovao u predstavi koja je bila na rasporedu dan nakon njegove burne noći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara