Kanye West zamračio: Poludio zbog skeča Jimmyja Kimmela, brutalno ga izvrijeđao na Twitteru

Screenshot: YouTube

JEDNOSATNI intervju koji je Kanye West dao za BBC Radio 1 poprilično je odjeknuo u javnosti, više-manje iz standardnih razloga: reperova neobuzdanog ega koji ga je tijekom godina natjerao da se uspoređuje sa svim velikim imenima koja možete zamisliti, od Stevea Jobsa do Isusa Krista.

Upravo na taj intervju odlučio se i (naizgled bezazlenim) skečom osvrnuti i Jimmy Kimmel, koji je iz njega izvukao dio i dao ga dvojici dječaka da ga pročitaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to se Kanyeu nije nimalo svidjelo. Ubrzo nakon emitiranja na Twitteru je objavio niz bijesnih poruka (redom napisanih velikim slovima) u kojima se obrušio na voditelja i komičara, između ostalog napisavši da je on "manipulativni medijski jebač" čija "faca izgleda ludo" i zbog čega vjerojatno nije imao "puno pičaka u životu" te mu poručio da je Sarah Silverman puno smješnija od njega i da "to zna čitav svijet".

Ljuti Kanye nije dugo čekao odgovor pa mu je voditelj prvo odgovorio putem Twittera, pokušavajući se našaliti i smiriti situaciju, a nakon toga se na sve osvrnuo i u svojoj emisiji. Objasnio je da ga je Kanye zvao nedugo nakon što je prilog emitiran te da mu je ponudio "dvije" opcije kao rješenje problema: "Rekao mi je da imam dvije opcije: da se ispričam javno...I to je bila jedina opcija! Druga 'opcija' koju mi je dao jest - rekao mi je - 'Tvoj će život biti puno bolji ako mi se ispričaš!'. I onda mi je rekao: 'Ja sam najjači glas u medijima. Ja sam 'Pac'. Rekao je to nekoliko puta. Ne znam zašto je toliko ljut. Ali napokon sam u reperskom okršaju".

I iako mnogi ne vjeruju da je u pitanju stvarna svađa, budući da je Kimmel poznat po svojim insceniranim podvalama, on tvrdi da se ovaj put ne radi o njegovu scenariju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara