Karlovčan osvojio preko tri milijuna kuna: Možda ću jednom i prijateljima otkriti da sam dobitnik

Karlovčan osvojio preko tri milijuna kuna: Možda ću jednom i prijateljima otkriti da sam dobitnik

Foto: PR

U SUBOTU 19. srpnja ujutro u Karlovcu, Trg Josipa Broza 2, na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije uplaćen je sistemski listić od 8 brojeva s Joker brojem za 21 kunu. Brojevi 2, 7, 19, 20, 27, 31, 36 donijeli su Jackpot od 3.151.484,93 kn igraču iz Karlovca, koji je stigao na blagajnu kako bi podigao svoj dobitak.

Prve riječi dobitnika bile su: "Eh, da sam barem poslušao prodavačicu kad mi je spomenula da sam zaboravio odigrati slovo za Super 7, a inače uvijek igram slovo B. Odmahnuo sam rukom i rekao da nema veze, budem drugi put. Tko bi rekao da će baš tada biti izvučeni moji brojevi i slovo B, ali nema veze, i ovo je sjajan dobitak i naravno da nisam nezadovoljan, pa osvojio sam milijune!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnik igra već dugi niz godina, a do sada je bilo i manjih dobitaka. Za dobitak je saznao drugi dan, na teletekst stranicama i tu vijest je podijelio samo s najbližima, a želi da tako i ostane.

"Možda ću kroz neko vrijeme i prijateljima reći kako sam upravo ja bio taj dobitnik, ali sad ne bih, jer znate kako je, puno je to novaca. Dio dobitka ću staviti na račun i oročiti, a s ostatkom kupiti novi auto i urediti kuću. Neću trošiti na nikakve luksuze, ali bit će mi puno lakše sada uživati u mirovini", ispričao je i prije odlaska ispunio još jedan listić te sa smiješkom poručio "ovaj put neću zaboraviti slovo!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara