Katie Holmes želi Tomu oduzeti skrbništvo nad Suri jer ne želi da je on uvuče u scijentologiju

Katie Holmes želi Tomu oduzeti skrbništvo nad Suri jer ne želi da je on uvuče u scijentologiju

Foto: JLP

NAKON što su u petak Tom Cruise i Katie Holmes potvrdili da se rastaju, američki mediji otkrivaju kako je Katie s određenim razlogom podnijela zahtjev za rastavom braka baš u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, glumica hoće potpuno skrbništvo nad kćeri, a kako bi to postigla želi da se parnica vodi na sud u New Yorku koji bi joj mogao biti puno naklonjeniji nego onaj u Kaliforniji. Prema pisanju TMZ-a, Katie želi potpuno skrbništvo nad 6-godišnjom Suri jer ne želi da je Tom uvuče u scijentologiju. "Svi su znali da joj je grozno s Tomom, a sad se više nije mogla ni pretvarati. Više nije mogla to podnositi i osjećala se bezvrijednom", također je otkrio bliski prijatelj za američke medije.

Kako bi se uopće mogli rastati u New Yorku, par mora dokazati da su tamo živjeli makar neko vrijeme. Iako imaju stan u New Yorku, par je svoje prebivalište prijavio u Los Angelesu dok su stan u Velikoj Jabuci vodili kao nekretninu koju iznajmljuju, a sav novac odlazi u Zakladu. Ipak, kako TMZ otkriva, ta zaklada je osnovana samo s jednim ciljem  - da prikuplja novac za Katie te je glumica to odlučila iskoristiti kao argument za dokazivanje mjesta prebivališta.

Tom, osim što ne želi izgubiti kći, svim silama se trudi da se sudsko ročište ne održi tamo jer će onda morati platiti veoma visoki porez na prihode.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara