Kći Willa Smitha snimila idiot... ovaj, genijalan spot

Kći Willa Smitha snimila idiot... ovaj, genijalan spot

Screenshot: YouTube

WILLOW SMITH ima 14 godina, novu pjesmu i spot, jednako pretenciozan kao i sve ostalo čega se djeca Willa Smitha dotaknu.

Umjetnost ove 14-godišnjakinje izgleda tako ona pjeva o tome zašto izostaje iz škole i penje se na drveća (iako ispod toga sigurno postoji dublje značenje koje mi obični smrtnici ne možemo razumjeti), a u spotu se u određenim dijelovima u kadru pojavljuju četiri Willow: plava, crvena, žuta i crna.

Svaka svira svoj instrument, ali puno važnije je da je Willow, koja je i korežirala spot, objasnila zašto je odabrala baš te boje: "Svaka od njih predstavlja jednu moju čakru. Žuta je samopouzdanje, plava je moj glas (pjesma), crvena moj instinkt za preživljavanjem, a crna kombinacija svega (prava ja)".

Pjesma se zove "F Q-C #7" ("Frequency 7"), a u njoj vas Willow pita i kako se osjećate sad nakon što vam je pod jastuk stavila taj kristal ametist.

Američki mediji ponovo se zabavljaju ovakvim izričajem mlade Smithove pa Mashable o četiri Willow piše: "Ovo je najveća četvorka svih vremena - John, Paul, George i Ringo bili su dobri, ali vrijeme je da nastavimo dalje". Ipak, spot nije pokrenuo niti približno toliko sprdanja kao sad već legendarni intervju koji je dala zajedno s bratom Jadenom (16) i u kojem je kazala da "trenutno čita kvantnu fiziku i Osha".

>> Djeca Willa Smitha su jako, jako, jako pretenciozna

>> I holivudski glavešine misle da su djeca Willa Smitha luda

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara