Kim Cattrall i "Sex i grad": Zbog Samanthe sam bila pod stresom, nisam stručnjakinja za seks

Foto: JLP

POZNATA glumica otkrila je kako je uloga Samanthe u seriji "Sex i grad" naštetila njezinom ljubavnom životu.

Kim Cattrall ima 55 godina i karijeru joj je obilježila uloga vrlo seksualno aktivne članice poznate njujorške četvorke što je utjecalo i na njezin privatni život: "Nisam stručnjakinja za seks, ali u prošlosti sam se stvarno znala naći pod pritiskom zbog uloga koje sam igrala", izjavila je za Sunday Times.

S godinama se, doduše, naučila nositi s tim: "Ono što je sve u mom je životu promijenilo je trenutak kad sam postala seksualno zadovoljna. Godinama to nisam bila, ali onda sam pronašla partnera koji je slušao. Jedna od dobrih stvari što se tiče "Seksa i grada" je bila ta što je seksualnost promatrana na duhovit način. Nije sve u orgazmima, ima nešto i u putovanju". 

"A u međuvremenu sam i ja naučila slušati. Unutar tri sekunda znam je li u pitanju netko s kim ću imati priču. Veći dio mog života bio je usamljen, fantastičan, ali usamljen. Kad snimate radite 19 sati na dan i više znate o svojim kolegama nego o suprugu. Nema vas, propuštate puno toga. Veze propadaju zbog toga", objasnila je glumica.

Cattrall je u braku bila tri puta, a s posljednjim suprugom Markom Levinsonom napisala je knjigu "Satisfaction: The Art of the Female Orgasm", prenosi Telegraph.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara