Klapa Cambi najavljuje veliki koncert uz posebne goste u Domu sportova

Foto: Press

KLAPA CAMBI počela je pomalo otkrivati iznenađenja koja su pripremili za svoj koncert 28. ožujka 2014. u Domu sportova (mala dvorana), koja je kultna zagrebačka dvorana sa sjajnom poviješću, dobrom akustikom, amfiteatralnim oblikom idealnim za koncerte tako da je ona desetljećima omiljeni koncertni prostor.

Klapa Cambi itekako će opravdati vaše povjerenje, a koncert će dodatno zasladiti iznimnim gostima koji će koncertu dati novu dimenziju: Massimom i Arsenom Dedićem.

Klapa se oduvijek trudila postavljati nove standarde i njihova zasluga za popularizaciju klapske glazbe je ogromna jer su krajem devedesetih godina obradama kultnih autorskih pjesama Gibonnija i Harija Rončevića pokazali novim mladim generacijama svu ljepotu klapskog pjevanja: dali novu dimenziju obrađenim pjesmama i zainteresirali mlade.

Osvojili su pet puta klapski festival "FDK Omiš", osvojili sve nagrade i na drugim klapskih festivalima i onda u potrazi za novim glazbenim pravcima počeli snimati nove pjesme i s njima postigli nove velike uspjehe. U klapi se promijenilo nekoliko generacija, a ova zadnja od 2007. zadivljuje nizom uspjeha, osvojenim festivalima, osvojenim Porinima, nagradama za Hit godine itd.

Koncerti u Zagrebu i Splitu obilježili su njihovu karijeru. U Zagrebu su dva puta napunili Lisinski, a svoj zadnji veliki koncert u Zagrebu 2011. u dvorani Hypo centra klapa je ostala zapanjena informacijom kako je taj koncert rasprodan u samo nekoliko dana te je tako u suradnji s organizatorom Scardona odmah pronašla i drugi termin za dodatan koncert. Tada su rasprodali dva koncerta zaredom.Samo nekoliko mjeseci nakon, dostojanstveno i u velikom stilu, klapa Cambi napravila je slavljenički koncert povodom 25 godina karijere na Poljudu. To je bio jedan veliki hrabri iskorak jer dotad niti jedna klapa nije održala stadionski koncert!

Osvojili su Porine, postali apsolutni pobjednici šibenske šansone, a nakon toga zaputili se na prvu veliku samostalnu turneju po Americi gdje su tamošnju publiku, malo je reći - oduševili! Unaprijed rasprodanim koncertima osvojili su New York, Pittsburgh, Cleveland, Mississaugu i Chicago!

Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove "Od zipke do križa", "Kriva karta, "Ne more mi bit", "Sad kada došla si", "Oprosti mi jube" i novi singl koji se zavrtio na radio postajama - "Neprolazna"!

POSEBNA POGODNOST ZA KUPCE ULAZNICA

Bitno je napomenuti jednu zanimljivu novost - Scardona kao organizator koncerta je osigurala na www.scardona.hr ekskluzivnu prodaju najboljih karata i niz pogodnosti za fanove!

Pogodnosti su u vidu popusta od 20 kn na sva izdanja klape Cambi, artikle na njihovom Webshopu s redovnom cijenom do 20 kn možete dobiti GRATIS, dostava karata i CD-a je također gratis!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara