Klinci koji su nas oduševili u 2012. godini

Klinci koji su nas oduševili u 2012. godini

Screenshot: YouTube

TIJEKOM godine nagledali smo se svakojakih gluposti na YouTubeu, od obrada pjesama koje nismo željeli slušati niti u originalu do wannabe zvijezda koje će sve napraviti kako bi došli do svojih pet minuta slave.

Ali, ono čega se nikad nećemo zasititi su snimke klinaca koji su na neki način oduševili svoje roditelje, ali i bili toliko neodoljivi da su njihove ideje ili izvedbe bile dovoljne da im uz pomoć prirođene slatkoće priskrbe svjetsku popularnost.

Prisjetite se nekih od njih:

Ovo je pravo prijateljstvo: Dok se jedan igra, drugi strpljivo čeka.

U životu svakog roditelja prvi je rođendan poseban, baš kao i prva rođendanska torta, ali ovaj je klinac ( i njegovi popustljivi mama i tata) čitav taj događaj uspio dignuti na novu razinu.

Ova je beba oduševila svijet svojim izrazima lica. A jedino što je napravio jest pokušavao se probuditi iz slatkog sna.

Dvogodišnji je dječak strpljivo poslušao savjete starije i iskusnije sestre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad imate blizance često se dogodi da u tandemu rade nešto neodoljivo, a ovdje smo za vas izabrali one koji se upravo tako, neodoljivo, njišu uz zvuke tatine gitare.

U vrijeme kad su se odrasli pravili još odraslijima, odnosno, u vrijeme predsjedničkih izbora u SAD-u, ova je djevojčica oduševila svijet izgovarajući ono što su svi mislili: da joj je dosta i Romneyja i Obame.

 

Ovako to izgleda kad vam u "roditeljevanju" pomažu "Ratovi zvijezda".

Ako ste ga kojim slučajem propustili, ali i ako ćete ga upravo pogledati po tko zna koji put, ovaj će vas video, u kojem dvogodišnjak prvi put čuje glas svoje majke, sigurno dirnuti.

I za kraj, ovaj je video pred kraj godine uspio nadmašiti sve dosad viđene i u roku od samo nekoliko sati od objave nevjerojatnom se brzinom proširio internetom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara