Klub Žedno uho i galerija Klovićevi dvori 8. i 9. veljače donose dva R´n´R koncerta i vrhunsku klubsku zabavu !

Klub Žedno uho i galerija Klovićevi dvori 8. i 9. veljače donose dva R´n´R koncerta i vrhunsku klubsku zabavu !

Foto: Press

IZVANREDNO prijatan i inspirativan prostor galerije Klovićevih dvori u kombinaciji sa kvalitetnim i autetntičnim programom Žednog Uha, prošlog vikenda na otvaranju razveselili su  brojne posjetitelje i nagovjestili atmosferu koja nas očekuje u budućnosti.

Kao što je i najavljeno program Žednog uha biti će podjednako usmjeren na domaću/regionalnu kao i na inozemnu glazbenu scenu uvijek se trudeći predstaviti publici one najzanimljvije glazbene trendove.

Vikend u klubu Žedno uho započinjemo u Petak 8.02. nastupom osujbenog Zagrebačkog RnR benda BRUJAČI. Pomoću triju osnovnih r'n'r instrumenta kreiraju intrigantan kolaž zvuka koncertno uvjerljiv i snažan. Elementaran zvuk, britak humor i česti gosti (Darko Rundek, Gobac, Goran Navojec, Ivanka Mazurkijević) na singlovima opčininjavaju Vašu pažnju poput kaleidoskopa u koji ne prestajete gledati! Brujači su: Bara - ( ex Trobecove Krušne Peći, Haustor, Viva Glorio) – Bas, Glas Franc – (Peach Pit) – Gitara Viktor – (Dosh Lee, ex Šumski) – Bubnjevi. Na koncertu u Žednom uhu premijerno će predstaviti neke od novih pjesama koje će se naći na novom albumu čiji se izlazak planira ove jeseni za Menart Records.  Cijena ulaznice za koncert Brujača iznosi 35Kn, a moći će se kupiti na samom ulazu u dvoranu. Početak koncerta je najavljen za 22h15, a vrata za publiku se otvaraju u 21h30.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odmah nakon koncerta Brujača od 00h kreće redovni klubski program petkom pod nazivom SoulKeks/Fina Selekcija koji će nam predstaviti tri perspektivna producenta/DJ-a elektronske glazbe u dodiru sa organskim žanrovima soul, funk, boogie, hip-hop : Maja Milich, Josip Klobučar i Pips.

Ovo troje vrsnih Dj-eva rasplesavaće vas recentnim modernim žanrovima: broken up funky breaks, future beat , soulful electronic, hip hop a sve uz pomoć gramofona samplera, i ostalih elektronskih isntrumenata.  Cijena ulaznice za klubski program SoulKekas/Fina selekcija iznosi 25Kn, a moći će se kupiti na samom ulazu u dvoranu. Početak programa najavljen je za 00h.Subota 9.02. u klubu Žedno uho započeće nastupom dvojice velikana američke singer-songwriter scene. Radi se o Steve Wynnu, lideru ponovo okupljenih The Dream Syndicate s kojima je početkom osamdesetih utirao put onome što će se kasnije nazvati americanom, dok je Chris Cacavas to istovremeno činio s još jednim od ključnih predstavnika ove scene, grupom Green On Red, nakon čijeg je raspada klavijature svirao u ništa manje bitnima Giant Sand.
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku. Na ulazu će koštati 80kn. Ulaz se otvara u 21h30 sat, a koncert će početi u 22h.Nakon koncerta Steve Wynna & Chris Cacavasa kreće redovni elektronski klubski program KO-DECKS koji uređuje poznati hrvatski producent/DJ elektronske glazbe Eddy Ramich. Ovu subotu Eddy nam u goste dovodi Rainer Trübya ili Truebya nekadašnjeg člana poznatoga njemačkog Compost projekta A Forest Mighty Black, takođe cijenjenog po dobroj produkciji, kao i odličnom glazbenom ukusu i kolekciji rijitke glazbe na vynilima. Rainer se takođe potpisuje iza broken beat/jazz benda Truby Trio, a takođe je zaslužan za izvanprosječno kvalitetne kompilacije Glucklich, njih pet, kao i  Nitrogen – Trip Hop Sources From The Past kompilacije, ali i one za Gillesa Petersona, te DJ Kicks kompilacije. KO-DECKS program ove subote predstaviće najbolje od starog i novog jazza, funka, deep housea, brazila, downtempa, drum & bassa, i nove elektro glazbe.

Cijena ulaznice za klubski program KO-DECKS w. RAINER TRUBY (Compost /DE) &EDDY RAMICH (Compost ) iznosi 45Kn, a moći će se kupiti na samom ulazu u dvoranu. Početak programa najavljen je za 00h.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara