Knockout 2014. predstavlja svjetske DJ zvijezde, The Shapeshifterse

Foto: Press

KNOCKOUT SNOW FESTIVAL predstavlja novo glazbeno pojačanje!

Najpoznatiji britanski DJ dvojac The Shapeshifters, koji je godinama na samom vrhu DJ scene, pridružio se festivalu koji već godinama spaja sport i glazbu i privlači tisuće studenata iz cijele regije.

KnockOut Snow Festival vraća se u francuski grad Orcieres u južnim Alpama i u dva će termina biti domom tisućama mladih iz cijele regije. Od  28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014., tamo će nastupiti brojna sjajna imena domaće i svjetske glazbene scene, a Max i Simon iz Shapeshiftersa stižu u Party Arenu u drugom classic terminu i garantiraju nezaboravnu zabavu.

Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin koji su 2003. godine svojim hitom "Lola's Theme" svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Oni su svojim inovativnim pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.

Osim dvojca The Shapeshifters koji će nastupiti u drugom terminu, KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo, Gorana Bareta i Majke, riječki Let 3, DJ dvojac Frankie Headfors koji će nastupiti u oba festivalska termina, a očekuju se još brojna glazbena iznenađenja.

Skijašima je na raspolaganju 100 km alpskih staza i više od 50 km staza za skijaško trčanje, snowpark na 2280 m/nv, inovativan sustav vučnica s tri Telemixa (kombinacija gondole i sjedežnice), 44 staze od kojih je sedam zelenih, 14 plavih, 17 crvenih i šest crnih, dvije staze za boarder/skier cross, te po jedna staza za spust i slalom, hands-free ski pasovi i brojni drugi sadržaji.

Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn za gotovinsko plaćanje, a popust od 200 kn očekuje prvih sto polaznika koji osiguraju svoje mjesto do 01. listopada 2013. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na službenoj web adresi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara