Koga Index i Playground vode u Budimpeštu na pool party?

Foto:Index  Lajk

ODABRANA je najbolja fotka s Lajka koja će jednog sretnika i njegovu ekipu odvesti na pool party u Budimpeštu!

Najbolju fotku objavio je korisnik pod nadimkom flux887
koji je prvo tulumario s "Leonardom DiCaprijem", a sada će zahvaljujući tome besplatnopartijati u Budimpešti od 7. do 9. ožujka sa svoja četiri frenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimpešta je mitsko mjesto prekrasnih mladih ljudi i partijanja, a Playground vodi u njegovo središte u kojem zabava ne prestaje. Točnije, u posve novi predio grada stvoren samo za zabavu mladih! Ako želite postati Crowler, Playground je vaš wingman, čuvar i vodič kroz nepoznato. Dakako, tu je i pool party na koji vas vodimo.

Po dolasku u Budimpeštu, Playground odmah vodi prema Citadelli na brdu Gellert otkud se pruža panoramski pogled na mostove Budim i Peštu. Zatim slijedi razgledavanje gradskih znamenitosti i obilazak trgovina. Vrijeme potrebno za odmor valja iskoristiti do 21 sat kada je planiran polazak u tzv. Bar crawl, najpopularniji obilazak noćnog života Budimpešte s jedinstvenim pubovima, ponudom pića i atmosferom. Drugi dan ujedno je i Playground pool party dan! Party se održava bez obzira na vremenske uvjete. U slučaju jake kiše odvija se u zatvorenom prostoru, a hladno vrijeme ne predstavlja problem.

Index sretnom dobitniku želi super provod, uz zamolbu da se javi na index.nagrada@gmail.com sa svim svojim podacima, brojem telefona i imenima i podacima ostalih četvero putnika! Čestitke!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara