Konjem protiv loše usluge u policiji: Dojahala u centar grada po svoju vozačku

Screenshot: NBC

ASHLEE OWENS ukinuta je vozačka dozvola iako joj je, kako tvrdi, sva dokumentacija ispravna, stoga je odlučila nesvakidašnjim prizorom privući pažnju.

"Tijekom protekla tri dana pokušala sam stupiti u kontakt s policijom. Zvala sam telefonom, ali dobivala samo govorni automat koji mi je govorio da ću predugo čekati na liniji, a zatim bi poziv završavao. Iako se uopće nisam trebala naći u takvoj situaciji, samo sam htjela nekome objasniti nesporazum do kojeg je došlo", rekla je Owens, čiji su problema počeli nakon što su joj iz policije rekli kako nemaju nikakvih dokaza o njenom osiguranju.

Ashlee pak tvrdi kako im je sve potrebne papire poslala e-mailom i običnom poštom, no u policiji to nisu vidjeli pa su joj ukinuli vozačku dozvolu.

Budući da po zakonu nije smjela odvesti se automobilom iz svog gradića Amelije u Richmond do policije, Ashlee je zamolila prijatelja da je odveze zajedno s prikolicom za konja. Kad su stigli u Richmond, Ashlee je sa svojim konjem Sassy i psom Tuffom započela paradu u gradu.

Sassy i Tuff čekali su ispred policijskog odjela za motorna vozila, a Ashlee je ušla unutra i stala u red. No, kako se vani skupila gomila ljudi koje je zanimljiv životinjski prizor zainteresirao, privukla je i pažnju policajaca.

"Pronašla me šefica odjela, pitala je li ono moj konj ispred zgrade te me odmah preko reda pozvala u ured. Sredili smo svu potrebnu dokumentaciju, ustanovili gdje je nastao problem i uskoro je sve bilo riješeno", zadovoljno se pohvalila Ashlee za NBC 12.

Mnogi su potvrdili kako ovako nešto nikad prije nisu vidjeli u Richmondu, a Ashlee je savjetovala svima koji imaju pouzdanog konja da se odluče na ovakav potez jer očito djeluje. Ipak, zbog paradiranja konjem po centru grada dobila je i 645 dolara kazne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara