Kraljica skandala Sinead O´Connor napisala pismo upozorenja Miley Cyrus

Foto: Guliver Image/Getty Images

OTKAD je Miley Cyrus zaredala nekoliko "skandala" ili, točnije, izvela kriminalan nastup na MTV-jevoj dodjeli nagrada pa se skinula u spotu, našlo se već preko nekoliko starijih kolega koji su se osjetili pozvanima udijeliti joj pokoji savjet.

A sad je to isto, ni više ni manje, napravila i kraljica skandala, Sinead O'Connor. 46-godišnja glazbenica joj je odlučila napisati čitavo pismo nakon što je Miley izjavila da je "Wrecking Ball" inspiriran s "Nothing Compares 2 U". U njemu joj je poručila: "Na kraju će ti samo štetiti, ako dozvoliš sama sebi da te izrabljuju. I ni na koji način te ne osnažuje, baš kao niti jednu drugu mladu ženu, kad šalješ poruku da te treba cijeniti zbog seksualne privlačnosti umjesto zbog očitog talenta. Glazbenu industriju nije briga za tebe, za bilo koga od nas. Oni će te prostituirati do krajnjih granica i natjerati te da misliš da je to upravo ono što si sama željela... A jednako tako niti jednog od muškaraca koji sline za tobom također nije briga, nemoj se zavaravati", prenosi EW.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usto je dodala: "Imaš dovoljno talenta da ti nije potrebno da glazbena industrija od tebe napravi prostitutku. Tvoji su albumi dovoljno dobri da se više ne moraš pokušavati riješiti imagea Hanne Montane. Ona je odavno nestala. Ali ne zato što si gola nego zato što radiš odlične albume".

Pismo u cijelosti možete pročitati ovdje.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara