Kris Jenner konačno progovorila o tome kako se osjeća zbog promjene spola svog bivšeg supruga

Kris Jenner konačno progovorila o tome kako se osjeća zbog promjene spola svog bivšeg supruga

Screenshot: YouTube

KRIS i Bruce Jenner bili su u braku 23 godine, a razveli su se lani na sudu u Los Angelesu, nakon što je zahtjev za razvod podnijela Kris. 59-godišnjakinja i 65-godišnji Bruce potvrdili su tada da nisu zajedno od listopada 2013., a kao razlog podnošenja zahtjeva za razvod ona je navela "nepremostive razlike".

Među tim "nepremostivim razlikama" svakako je i činjenica da je Bruce transrodna osoba što je i potvrdio ove godine kada je nakon brojnih spekulacija u ekskluzivnom intervjuu priznao: "Ja sam žena". Članovi njegove obitelji uglavnom su ga podržali u njegovoj odluci da promijeni spol i da konačno postane ono što je oduvijek bio, no tek sada se oglasila i njegova bivša supruga.

Iako je u jednoj od emisija imala emotivan ispad vezano za odluku svog bivšeg supruga da promjeni spol, Kris je za US Weekly ipak rekla: "Svi se odlično nosimo s tim, kao i Bruce. I svi ga podržavamo. Ja sam zaista iskreno sretna zbog njega". Kris je svojedobno također izjavila i to da su ona i Bruce bili "savršen spoj".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara