Kristen Stewart scene seksa smatra smiješnima

Screenshot: YouTube

MLADA je glumica izjavila da smatra kako su scene seksa u filmu "On the Road" "prilično smiješne" kad se gledaju kao izolirani trenuci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U intervjuu za Indiewire Kristen Stewart je objasnila da joj je scene seksa iz spomenutog filma prilično teško gledati, ali da funkcioniraju unutar filma: "Da budem iskrena, mislim da je prilično smiješno gledati sebe na ekranu kako glumiš seks. Ali kad gledam film mislim da su dobre. Gledala sam ga čak tri puta, a to nije tipično za mene".

U filmu se glumica "seksa" s dvojicom kolega, a za golotinju u filmu ispričala je: "Nakon što pokažu sise u filmu glumice vole reći da su to napravile s ukusom, ali u ovom je slučaju to bilo potrebno. Knjiga Jacka Kerouaca po kojoj je film snimljen slavi život i čovjeka te ako želite prikriti bilo koji aspekt toga vjerojatno ćete umanjiti duh čitavog djela. Bilo bi krivo sramiti se nečega kad je u pitanju ovaj film. Da nisam to napravila mislim da bi mi prigovorili da sam se bojala ću razočarati fanove "Sumrak sage" ili tako nešto".

Osim toga svoje je pojavljivanje u ovom projektu prokomentirala riječima: "Željela sam to učiniti. Volim plašiti samu sebe", prenosi Huffington Post.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara