Lance Armstrong ponovno uhvaćen u laži

Lance Armstrong ponovno uhvaćen u laži

Foto: Getty Images

BIVŠI biciklist Lance Armstrong u siječnju nakon jedne zabave u Aspenu udario je dva parkirana automobila.

Priča ne bi bila tako zanimljiva da to nije pokušao sakriti od policije te je umjesto njega krivnju odlučila preuzeti njegova dugogodišnja djevojka Anna Hansen.

Ona je prvotno rekla policiji da je vozila supruga kući iz Muzeja Aspen Art te da je izgubila kontrolu nad automobilom zbog zaleđene ceste. Posebno je naglasila da je ona vozila, jer je Lance te večeri malo popio. No, ubrzo se razotkrilo da je priča malo drugačija.

Naime, vlasnik oštećenih automobila prisjetio se da je te večeri do njega dotrčala žena, koja se predstavila kao Anna Hansen te uspaničeno izjavila da je Lance vozio te da su se sudarili u njegove automobile. Policiji je trebalo neko vrijeme da uskladi priče a na kraju svega Anna je pokleknula te priznala policiji da je odlučila lagati za supruga. Lance se sada opravdava da je to učinio zbog svoje djece i medija. Naime, kaže da je želio zaštititi svoju obitelj.

"Da su mediji otkrili da sam ja vozio automobil ta bi vijest bila na naslovnicama svih novina. No priča o djevojci koja se sudarila na parkingu nikome nije interesantna", pokušao se opravdati Armstrong.

Podsjetimo, Lance Armstrong bivši je biciklist kojem je oduzeto svih sedam titula Tour de Francea te je doživotno suspendiran nakon što je otkriveno da je uzimao doping.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara